Nejnovější recenze ze sekce Kartáče a mopy pro robotické vysavače
- cena dílu
- pasuje přesně
- rychlost dodání
- dostupný
- výměna snadná
Svojí chybou jsem kartáč zničila a byla jsem ráda, že je možnost koupit náhradní. a ještě k tomu za skvělou cenu.
- Levný šmejd, který nezvládne ani jeden úklid
- Špatně absorbuje
- Nedrží, jak by měl a stále vypadává (přestože mám kompatibilní vysavač)
Pokud si chcete ušetřit čas, námahu i nervy, tomuto výrobku se raději vyhněte, připlaťte si pár korun a vezměte ten od výrobce, protože tenhle je opravdu na nic! Ne vždy snaha ušetřit se vyplatí a přinese vám kýžený efekt :(.
Sada kartáčů snadno nainstalována, ochotně plní svou funkci.
- Jednoduchá výměna
- Dlouhá životnost
Cena ok. Jednoduchá výměna. Poměrně dlouhá životnost. Za mě ok.
- Jednoduchá výměna
- Kvalitní materiál/provedení
Jednoduchá výměna. Cena optimální. Poměrně dlouhá životnost. Za mě OK.
- Zelene valce ve vysavaci neuveritelne vržou, vysavac pri vysavani hučí, může dojít k poskozeni vysavace. Produkt je neoriginalni soucastka do vysavace, radeji si priplatim a koupim original. Produkt vracim prodavajicimu v zakonne 14ti denni lhute.
- naprosto perfektní
- Pracuje dobře
- 3 kusy
- Návod
Neměnil bych svého sencora za nic na světě. Fantastický vynález. kombinace vysavače s mopem je top. Za mě kvalitní.
- Snadná výměna
Kartáčky jsou snadno vyjmutelné a jejich znovu vložení nezabere ani 5 minut. Fungují jak mají. Díky
- Snadná výměna
- Rychlé dodání a cena
Byla jsem nucena vyměnit boční kartáčky. původní jsem měl už od počátku. po výměně je "čištění" efektivnější. Výměna je poměrně snadná. Děkuji moc a doporučuji.
- 3x kus
- Kvalitní
- Pratelné
kvalitní kusy, které jsou pratelné. rozměrově sedí na všechny typy co doporučuje výrobce. cenově levné.
- Kartáč se relativně rychle oláme. O alternativě ale nevím.
- za málo peněz hodně muziky
- normál
- pasuje do stroje
- perfektně sedí, výhodná sada za rozumnou cenu
Zobrazuji 61 - 80 ze 451 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...23 Další »