Nejnovější recenze ze sekce Kartáče a mopy pro robotické vysavače
- Všechno pro servis
Servisní balíček pro i9ku, což je mimochodem nejlepší roboticky vysavač
- Má správnou funkci ,vymete rohy
- nornální náhradní díly
dtto
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že sada slouží k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
- titěrný šroubeček na upevnění kartáčků
Reakce obchodu roboticky-vysavac.cz
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.cz... a napsání recenze. Pokud by se Vám náhodou někdy ten šroubeček ztratil, neváhejte nám napsat o náhradní, rádi Vám jej zašleme.
S pozdravem, www.roboticky-vysavac.cz
- Vysaje rohy
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za nákup u nás na https://www.robotworld.cz... a napsání recenze. Jsme rádi, že přísluško slouží k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem, www.robotworld.cz
- ok
Neni co hodnotit.Jedna se o prislusenstvi k rob.vysavaci IRoomba7,se kterym jsem moc spokojena.
mám pejska vysavač spolehlivě sebere všechnu srst
Kartáčky jsem potřebovala k robotickému vysavači. Velmi snadno jsem je sama vyměnila, nemusela jsem volat manžela.
ještě jsem ho nerozbalil
- Mechanicky se zanáší vlasy
- dobře se vyměňuje
- Kartáček má dvě ploché tyčinky, časem se při čistění jedna ulomí a musím kartáček vyměnit za nový.
nezbytné pro vytírání
S nákupem robota jsem spokojená,velmi tichý a úklid nemá chybu.Bála jsem se jak bude vytírat,ale mile překvapil.Není co vytknout.Mohu jen doporučit.
- Kupuji sadu 1x ročně a Roomba uklízí krásně precizně. Přijde mi vyvážená, možná bych uvítala ještě 2 filtry v sadě navíc, ale to je detail. :-)
Normální čistící kartáček.
- čištění kartáče - namotávání dlouhých vlasů
- cena a kompletnost dílů v jednom super
- není žádná nevýhoda nic mě nenapadá .
Zobrazuji 381 - 400 ze 451 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...23 Další »