Nejnovější recenze ze sekce Kartáče a mopy pro robotické vysavače
Zcela bez problémů
- Vysoka cena.
- jednoduchá manipulace při nasazování
- snadno čistitelné
- vysoká cena
...........
- Náhradní mopy, kdy ostatní jsou v pracce
Nic me nenapada
- Splnil mé očekávání, dobrý pomocnik
Vyzkoušeno luxováni i mopování a jsem moc spokojená. Za příznivou cenu dost dobrý udělá službu zrovna tak jako za patnáct tisíc.
TESLA RoboStar T10/T30/T40
Přidáno: 9. listopadu 2020
(naposledy upraveno 9. listopadu 2020)
Zakoupeno v atoselektro.cz
- rychlost
Spokojenost dobrá cena a výkon
- Ok.
pratelné
Koupila jsem tyto 2 utěrky za cca 500Kč a pak na ebayi 10 modrých "napodobenin" těchto utěrek za cca 300Kč. Mohu porovnat, že tyto utěrky na vytírání jsou lepší (lépe s nimi podlahu vytře a lépe se perou/čistí). Jelikož je ale rozdíl v ceně tak markantní, tak bych si nekoupila tyto utěrky 5x.. Takže jsem ráda, že mám i ty z ebaye, protože rozdíl v kvalitě tam sice je, ale vzhledem k ceně..
Všechno bylo v naprostém pořádku. Objednávka byla vyřazena včas.
- nejde o originál
nekupovat zde na Heurece
Doobjednám další
Je součástí robota, je fajn, že se dá dokoupit i jako příslušenství. Zatím jsem ale nepotřebovala jejich výměnu, protože vodu do robota dávám přefiltrovanou, tak aby se trysky nezanášely v případě tvrdé vody.
Je součástí robota jako spotřební materiál, je fajn, že se dá dokoupit. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, ale nedávám je do pračky, protože jem to udělala jednou a poškodily se. ćistím je kartáčkem v teplé vodě a jaru, někdy přidám ocet. Je to jednoduché a rychlé.
- Dlouhá objednání lhůta
Omyvatelné
sada nahradních dílů co se nejvíce opotřebuje provozem vysavače
Ok
Zobrazuji 321 - 340 ze 452 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...23 Další »