Nejnovější recenze ze sekce Kartáče a mopy pro robotické vysavače
Standardni nahradni dil
Spotřební materiál.
Hodně drahý mop. Ale jiný jsem nenašel.
Dobrý
- nejčastěji vyměňuji tento díl
Vše v pořádku
- Sedí přesně jako originál a plní stejně svoji práci.
Kvalitní náhradní díly. Brala bych vícekusové balíčky za výhodnější cenu.
- Spousta příslušenství za přijatelnou cenu
rychlost kvalita
náhradní díl
- Alespoň, že smetají a smetají celkem dobře
- musíte je šikovně rozprostřít do držáčku do všech směrů
kartáčky/příslušenství k zařízení, kterému už skončil prodej a doprodávají se poslední kusy?
Důležité, že jsou ještě k sehnání.
Alespoň, že smetají a smetají celkem dobře, nasávač se taky snaží.
Samozřejmě, že jsou dražší zařízení, která umějí všechno lépe, radostněji a za podstatně vyšší cenu.
Třeba je nepřestanou za 4 roky prodávat.
odpovídá potřebám
- Nižší cena na úkor balení (místo krabice jen igelitový pytel)
- Není označeno, zda je to originál nebo čínská imitace
Ok
Bez komentáře. Nevím co popisovat na jednoduchém výrobku, který je v podstatě "kusem hadru". Že plní svůj účel.?
- Opravdový specialista na koberce. Chlupy ze psa a binec po papoušcích hravě zvládá, magnetickou bránu respektuje. Po dvou letech používání (každodenní) baterie na 80%. Nebral bych nic jinýho.
- Nezapomínat čistit čidla, jinak má někdy problém s návratem. Jinak v pohodě
Pro domácnost s větším poměrem koberců. Vytírat sice umí, ale nikdy jsem to nezkoušel, protože se mi system vytírání moc nepozdává. No na koberce je to absolutní borec.
Zboží je náhradním dílem pro robotický vysavač k jehož použítí dojde cca do roku - není co hodnotit. Došlo v pořádku.
Původní rámeček, dodaný jako součást vysavače, vydržel přes dva roky. Toto je náhradní za prasklý původní. Takže jak dlouhou bude mít životnost, netuším.
Jsem spokojený výrobkem
Zobrazuji 261 - 280 ze 452 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...23 Další »